Atag service geweest

Vandaag is de ATAG monteur langs gekomen. Niets ernstigs, alles werkt. Maar ik zag dat een segment van het LED-display niet langer meer functioneerde. Kan gebeuren, het blijven halfgeleiders. So be it.

Dus na een kort bezoek met de Atag-bus voor de deur, wisselde de monteur keurig het display voor een nieuwe. En dat terwijl de Atag gewoon in bedrijf is gebleven: niet door hem uitgeschakeld, maar letterlijk plug-and-play. En dat alles viel onder de garantie, waarvoor hartelijk dank Atag & Gebr. Kerkhoff uit Groesbeek, Reestraat. Het display werkt weer 🙂

In elk geval, deze week is het stookseizoen ook hier begonnen met een 6 m³ aan aardgas. Maar goed… in elk geval ga ik me voorbereiden voor de allerlaatste PV-verhuizing: de 3 MSK panelen (elk 190Wp) gaan op de westzijde geplaatst worden op het dak. In de winter zal ik meer opbrengsten hebben van het dak op zuid en west, in de zomer zal zeker het tuinhuis en de garage de leiding nemen in de stroomproductie. Mooi gebalanceerd!

0 gedachten over “Atag service geweest

  • Goeie service!

    Jammer dat je vandaag hebt moeten beginnen met stoken… Ik zou denken dat jij het met je drie vlakke platen, een goed geïsoleerd huis en het zonnetje van vandaag nog wel even zou uithouden. Je doet het verder heel goed, want hier staat de CV al sinds begin september aan. 🙁

  • @Paul: de 6 m3 verbruik is gemeten over de gehele week. Qua douchen (warm tapwater) daar staat de gas-ondersteuning nog steeds op standje ‘uit’. Gelukkig is gisteren de komende dagen weer genoeg zonlicht voorhanden om het buffervat van 380 liter weer flink op te laden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.