Clickfit materiaal binnen

Vandaag (ja ja, op zondag) de Clickfit materialen ontvangen. Keurig zoals afgestemd was: 1 set voor 6 panelen in portret-stand op zuid-zijde, 1 set voor 3 panelen in portret-stand op west.

Met een beetje geluk kan ik over 2 weken er mee aan de slag, en draait er in totaal: 3120 + 1140 + 570 = 4.830 Wp STC-vermogen op mijn woning.

Op de foto’s zie je de aluminium rails waarop de panelen geplaatst worden. Op de andere foto zie je de verstelbare dakhaak, die over de dakpan en panlat grijpt. En de aanvullende zaken als eindklemmen (aan begin en eind van de rails) en de klemplaatjes tussen de panelen.

Uiteraard gaan de individuele sets ook nog gemonitord worden met ZonPHP en de Arduino microcontroller! Wordt duurzaam vervolgd, zo op de vooravond waarop Maxime Verhagen (CDA) zijn ‘Green Deal’ bekend gaat maken. Dat komt dus maandagavond. En ik vrees met vreze dat die ‘Green Deal’ nauwelijks verrassend, vooruitstrevend, innovatief, en stimulerend gaat werken…

Maar Maxime… maak me gek en verras mij (en vele duurzame burgers) eens….

😉

0 gedachten over “Clickfit materiaal binnen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.