Regenpak Agu Reflection

Nu de winter zachtjes aan begint (wat een heerlijke start qua temperatuur in november!), is het ook noodzaak om maatregelen te treffen voor de regenbuien die gaan komen. Ik heb zelf nog een tijd geprobeerd om de regenoverall van de motor te benutten (makkelijk aantrekken), echter: deze is volledig van PVC, en zeer beperkte ademende mogelijkheden (alleen 2 mesh-openingen op de rug. En daar krijg je het toch knap warm in…

Ik had voor de dagelijkse fietsroute in elk geval deze week (afgelopen woensdag, 2 november) de ‘eer’ om als zwakkere verkeersdeelnemer geschept te worden in het centrum van Gennep door een aannemers-busje (zo’n voertuig met open laadbak achter). Niet zo plezant, geplet worden tussen deze bus en de stoeprand. En dat met een fel brandend LED-lamp en ook nog van voren aankomend (de bestuurder gaf geen voorrang maar nam het gewoon, zonder recht te hebben). Dus maar maatregelen voor deze donkere dagen treffen: er moet reflectie en/of felle kleur in!

Na rondzoeken op internet en bij de lokale fietshandel heb ik dan mijn keuze laten vallen op de Agu Reflection. Een zwart regenpak voorzien van zeer veel retro-reflecterend materiaal, en prettig om aan te doen. Ik heb nog geen foto van mijzelf in het pak gemaakt, maar zo moet het dan in het verkeer mijn positie aangeven als fietser:

Agu Reflection regenpak

Aangevuld met een set overschoenen, met ook reflectiemateriaal er op, ben ik een lichtend voorbeeld als ‘zwakkere’ doch gezonde verkeersdeelnemer šŸ™‚

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.