Uitgeroepen tot Bikkel!

De actie “Fiets 2 op 5” om minimaal 2 werkdagen in de week op de fiets te gaan i.p.v. met de auto is al enige tijd bezig. Voordelen zijn alom bekend: gezondheid, milieu etcetera.

Nu zag ik zojuist op Twitter dat ik trots de Bikkel-muts in ontvangst kan nemen: hij wordt een dezer dagen met de post toegestuurd! Komt mooi uit, want het fleece Ordina-mutsje doet het niet zo erg goed meer. Ben daarom erg gecharmeerd van de nieuwe aanwinst waarvan ik hoop dat ie lekker mijn hoofd warm zal houden in de wintermaanden!

En ja… ik fiets meer dan 2 op 5 🙂 Om precies te zijn 5 dagen in de week voor het woon-werkverkeer, exclusief privé/recreatieve kilometers 🙂 Dus als je vaker dan 2 op 5 fiets, dan verdien je zeker ook zo’n Bikkelmuts!

Ik en mijn Bikkel-muts!

Wil je ook kans maken op zo’n unieke Bikkel-muts? Surf dan snel naar www.rij2op5.nl,

Kijk ook bij Fietsen scoort, want op 1 december a.s. worden weer de nieuwe prijzen (waaronder zo’n mooie Gazelle zoals ik reeds heb ontvangen) verloot!

One thought on “Uitgeroepen tot Bikkel!

  • Zojuist dan een foto van de (vandaag) ontvangen Bikkel-muts toegevoegd!
    Ik zeg het jullie: “Mensen, ga toch vaker fietsen!”
    🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.