Nieuwe zonnestroomcentrale in Gennep gespot

Ik was enige maanden terug al benaderd door de straatbewoner omtrent zonnestroompanelen. Enige hulp kunnen bieden omtrent waar ze zoal op kunnen letten, en natuurlijk geïnformeerd over de subsidie/stimulering van de Provicie Limburg voor de zonnepanelen.

En vandaag fietste ik er langs en….verhip! Reeds 3 panelen op de garage geplaatst! Ik probeer nog meer technische gegevens te achterhalen, maar ik verwacht dat het 3 mono-kristallijne panelen zijn (gok op 3x 190Wp STC), gekoppeld aan een Steca500 omvormer.

Wel is het even doorbijten geblazen, door de slagschaduw liggen de panelen op de garage nog even in de schaduw. Iets wat na december gaat verdwijnen, als de dagen lengen en de zon weer de hoogte in gaat!

Met de zuidelijk georiënteerde opstelling vermoed ik een jaaropbrengst van ca. 513 kWh.

0 gedachten over “Nieuwe zonnestroomcentrale in Gennep gespot

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.