LED verlichting in de hal

Ik had reeds al jaren LED verlichting in de hal hangen, variërend van de eerste series met aparte LED-diodes tot een eerdere Calex met een matglazen bol. Op de overloop eenzelfde installatie van energiezuinige lampen. Echter, daar waren een 2-tal LED lampen deels kapot.

Dus bij de bouwmarkt een 3-tal Calex LED-lampen gehaald, en deze in de hal op de begane grond geplaatst. De paar lampen van de begane grond zijn naar de overloop verplaatst.

En hieronder het resultaat van 3 LED-lampen, 1,6 Watt per stuk:

 

0 thoughts on “LED verlichting in de hal

  • Floris Mokveld says:

    Vandaag ging er bij mij weer een Ledlampen kapot, die 3 jaar geleden voor 35 euro gekocht was. Na krap 2000 branduren heeft deze lamp zich nog lang niet terugverdiend. Was jouw led lamp al wel terugverdiend?

  • de oorspronkelijke LED lampen zijn van fabrikant/merk Bisli, en eigenlijk kwalitatief zeer slecht te noemen. De Calex lampen zijn beter voor zover ik ervaren heb. Terugverdienen dat zal nog even duren, helaas.

  • LED is vaak een investering. Niet iedereen is bereid om de hogere aanschaf prijs te betalen. Men gaat dan al snel voor goedkopere LED verlichting. Het probleem hiervan is dat deze vaak niet erg betrouwbaar zijn. In onze shop verkopen we ook LED lampen voor een eerlijke prijs en een goede kwaliteit. Bekijk de reviews van onze klanten. Deze geven weer werlke merken leveren wat ze beloven.

  • Keurig lampje! 2 weken geleden heb ik er ook een aangeschaft, en geven veel licht. Als er weer wat spaarlampen stuk gaan dan neem ik nog meer een paar van die ledlampen. De flame variant is ook goed, maar geeft iets minder licht. TVT vind ik hier niet belangrijk, maar het moet ook niet de spuigaten lopen kwa prijs. een vaas in je huis kamer heeft ook geen tvt.

  • De LED lampen van Calex zijn eigenlijk op z’n minst slecht te noemen en hebben een verschrikkelijke kleurweergave (iets wat men vaak niet aan denkt bij aanschaf) Ze label het om alsof het een Nedelands product is en dus goed zou moeten zijn. Als ze zo goed zijn dan wordt het niet voor een prikke verkocht bij de Action. Voor echt hele goede Prijs/kwaliteits verhouding kan je beter duurdere varianten LEDS kopen bij de Ikea (dus niet zo’n voordeel verpakking van 2 voor de prijs van 1)

  • Bij mij gingen de Calex lampjes mee flikkeren op de netspanning van 50hz. Dat merk je als je goed kijkt, gek wordt je ervan. De duudere LED’s uit China die Ikea gebruikt zijn inderdaad beter dan de goedkope rommel van bouwmarkten etc. Als je toch over de top wilt gaan is de merk osram zeker een aanrader, zij gebruiken namelijk ook de duurdere Chinese types.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.