Beschaduwing Kingsun 26 februari

Het gaat er om spannen, bijna weer een volledige rij met zonnecellen schaduw vrij. En de eerste vermogens van 2.000 Watt (AC) zijn ook al vandaag gespot in de zonnige momenten. Dus spieken wat we nog te gaan hebben voor een schaduw-vrije PV-installatie 🙂

Slagschaduw op de Jiangsu Kingsun panelen op 20 februari rondom 13.30u
Slagschaduw op de Jiangsu Kingsun panelen op 26 februari rondom 13.40u
Slagschaduw op de Jiangsu Kingsun panelen op 26 februari rondom 13.40u

2 Replies to “Beschaduwing Kingsun 26 februari”

  1. @Niels, nog 1 1/2 week en alles is schaduwvrij verwacht ik. En dan een volledig rendement voor het de komende 5 tot 6 maanden!! PS : Mijn SMA 1200 wordt onder garantie vervangen. Krijg een nieuwe van Megens als gevolg van wegvallende “pixels” in de display.
    Gr. Rob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.