De Gazelle hopt door de 2.000km

Sinds maandag weer op de fiets naar het treinstation in Mook-Molenhoek. En een vluchtig blik op de fietscomputer liet het weten: er is een mijlpaal in zicht! En gisteren op de weg terug is dan officieel de eerste 2.000km (sinds ik deze fiets in ontvangst heb genomen) ‘achter de kiezen’.
Nu weer elke dag 26 km afleggen, dus de conditie gaat weer sprongen vooruit. Iets wat de afgelopen 6-7 weken is afgezwakt door een kort fietsritje naar het busstation (om de koude (min 10 etc.)) en de hevige stormen maar even te ontwijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.