Oplevering zonnestroompanelen Jasmijnstraat

Op zaterdag 31 maart a.s. zal de Woonbond in samenwerking met het Klimaatstraatfeest een bezoek brengen aan de Jasmijnstraat te Gennep. Daar worden de eerste zonnestroompanelen overhandigd aan de gelukkige huurders (familie Tebarts), waarna deze door het aanwezige installatie-team vakkundig worden geplaatst. Hiermee is dit huishouden voor minimaal 30 jaar gegarandeerd van een jaarlijkse opbrengst rond de 550-600 kWh op jaarbasis. Ofwel ca. 20 % van een doorsnee jaarverbruik wordt hiermee op duurzame wijze lokaal gewonnen en benut!

Uiteraard zullen er nog 2 systemen onder de aanwezige huurders worden verloot, dus het gaat spannend worden!

Intussen heb ik ook niet stil gezeten en ‘subtiel’ alle commissie- en raadsleden reeds nog via email een herinnering gestuurd om hier ook aanwezig te zijn. Want vele vragen kunnen ook gesteld worden aan de aanwezige Energie-bus (en natuurlijk aan mij en enkele duurzame burgers die al jaren overtuigd zijn van duurzame energie).

Dus ben je in de buurt: zaterdag 31 maart a.s., vanaf 14.00u in de Jasmijnstraat!

Een verder verslag (met foto’s, film en tekst) zal later op mijn blog geplaatst worden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.