‘Gathering’ bij PolderPV

Vandaag vanuit het noordlimburgse Gennep afgereisd met het OV naar Leiden, om daar in  het stulpje van PolderPV de fameuze op zelfgebakken zonnestroom afgebakken appeltaart te nuttigen en uiteraard bij te praten over zonnepanelen, ontwikkelingen en al het andere wat ons als daadwerkelijk duurzame energie minded burgers bezig houdt.

Gelukkig was ik niet als enige uitgenodigd, maar ook enkele goede bekenden zoals Jeroen Haringman (Solarwebsite.nl), Martin Kleinman (Familie Kleinman-website), ‘ecowoman’ met haar partner, Eric Plankeel (zon in amsterdam), Luuk van Dorth (Sunshine company) met zijn partner, Paul Cornelissen (warmtecheck.nl) en nog veel meer. Uiteraard ook even in de korte introductie a.k.a. het openingsrondje nader voorgesteld. Daarbij ook nam ik van de gelegenheid gebruik om mijn afwezigheid op het Tweakers forum toe te lichten. Ik overweeg om weer deel te nemen, met kanttekening dat ik geen DM beantwoord of toelaat 🙂 Mensen kunnen wel uiteraard via mijn website contact opnemen.

In elk geval enkele foto’s genomen, en met respect voor de aanwezigen heb ik de foto’s waar de gasten op staan achterwege gehouden van het internet. Iets met privacy waarderen en respecteren 😉

Met een voldaan gevoel en een extra Photon magazine onder de arm weer de terugreis aanvaard, en na 3 uur treinen en bussen weer veilig thuis gekomen. Mensen: super bedankt het was weer ouderwets gezellig!!

Join the Conversation

4 Comments

 1. Kleine “correctie” Solland Solar. Dat is formeel nu in handen van de Pufin groep. De Sunweb® technologie, patenten e.d. zijn in handen van Sunweb Solar.

  http://www.polderpv.nl/nieuws_PV88.htm#16feb2012_Solland_Solar_old-style_gestopt

  Doet verder natuurlijk niets aan de gezelligheid van vanmiddag af. Waarvoor aan iedereen nogmaals dank. En die taarten (ook dat heerlijke exemplaar uit het verre Brabant) gingen er in “als koek”!

  Op naar een volgende “meet”?!

 2. Was een top middag, zeer interessant en super gezellig.
  Zeker voor herhaling vatbaar lijkt me zo.
  Leuk om te zien dat je weer meeleest Niels.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.