‘Gathering’ bij PolderPV

Vandaag vanuit het noordlimburgse Gennep afgereisd met het OV naar Leiden, om daar in  het stulpje van PolderPV de fameuze op zelfgebakken zonnestroom afgebakken appeltaart te nuttigen en uiteraard bij te praten over zonnepanelen, ontwikkelingen en al het andere wat ons als daadwerkelijk duurzame energie minded burgers bezig houdt.

Gelukkig was ik niet als enige uitgenodigd, maar ook enkele goede bekenden zoals Jeroen Haringman (Solarwebsite.nl), Martin Kleinman (Familie Kleinman-website), ‘ecowoman’ met haar partner, Eric Plankeel (zon in amsterdam), Luuk van Dorth (Sunshine company) met zijn partner, Paul Cornelissen (warmtecheck.nl) en nog veel meer. Uiteraard ook even in de korte introductie a.k.a. het openingsrondje nader voorgesteld. Daarbij ook nam ik van de gelegenheid gebruik om mijn afwezigheid op het Tweakers forum toe te lichten. Ik overweeg om weer deel te nemen, met kanttekening dat ik geen DM beantwoord of toelaat 🙂 Mensen kunnen wel uiteraard via mijn website contact opnemen.

In elk geval enkele foto’s genomen, en met respect voor de aanwezigen heb ik de foto’s waar de gasten op staan achterwege gehouden van het internet. Iets met privacy waarderen en respecteren 😉

Met een voldaan gevoel en een extra Photon magazine onder de arm weer de terugreis aanvaard, en na 3 uur treinen en bussen weer veilig thuis gekomen. Mensen: super bedankt het was weer ouderwets gezellig!!

0 thoughts on “‘Gathering’ bij PolderPV

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.