Gennep on Wheels braderie

Zondag 15 april is in Gennep de jaarlijkse braderie in het teken van vervoer en transport: Gennep on Wheels! Samen met enkele duurzame vrienden en met medewerking van de Zonnestroomproducentenvereniging staan we daar met een stand. Je kan ons daar treffen en vragen stellen rondom natuurlijk zonnestroomenergie maar ook over elektrische auto’s. Als verrassing is tevens een volledig elektrische auto te bezichtigen. En met een beetje geluk, afhankelijk van de beschikbaarheid van een netaansluiting, kun je ook de werking van een groot zonnestroompaneel bewonderen (compleet met terugdraaiende ferraris-meter).

Dus mensen: zondag 15 april van 11.00 tot 17.00u in Gennep, de braderie Gennep On Wheels!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.