Solardays 5 mei 2012 terugblik

De eerste dag van de Solardays zijn voorbij. Ondanks intensief twitteren, flyeren, kranten aanschrijven bleef het erg rustig in de periode van 11.00 tot 15.00u. Deels zal dit zeker te wijten zijn aan het slechte weer (hele dag flink bewolkt, en ook nog langdurig regen), deels ook aan het feit dat het vandaag bevrijdingsdag is.

Al met al zijn een tweetal bekenden even langs gekomen, maar deze hadden reeds vele zonnestroompanelen. Daarnaast nog 2 bezoekers uit regio Venray die ook al voorzien waren, en 1 man die bezig is vanaf een eigen bouw project in regio Molenhoek (Lb) een energie-nul woning te realiseren waar zonnepanelen een deel van het ontwerp worden.

Niet veel vragen om rond te twitteren, maar goed. Wel tijd om even een paar kiekjes van deze dag te posten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.