Eerste maand fietsen & OV

De eerste maand is verstreken nu ik bij mijn werkgever (De Lage Landen) in Eindhoven werk. Elke werkdag vroeg op om te reizen. Eerst 25 minuten op de fiets, vervolgens de bus van Boxmeer naar Helmond en als afsluiting een ritje met de trein van Helmond naar Eindhoven. Al met al ca. 1,5 uur enkele reistijd. En ik voel me er goed bij, ondanks een enkel regenbuitje deze maand. De bus rijdt vooralsnog steeds keurig op tijd, net als de trein. Niets te klagen dus! Wel moet ik strikt zijn en bijtijds vertrekken. En s’ avonds ben ik om 16.30u klaar met mijn werkdag, om 16.45u de trein naar Helmond te pakken. Aansluiting 17:08u de bus naar Boxmeer, en rond 17.50u in Boxmeer de fiets naar huis.

Goed voor ca. 345 km fietsen, en enkele tientallen kilometers wandelen (65km deze maand). Ik hoop dat de zomer nog aangenaam en lang blijft, want het is heerlijk om na een dag op kantoor actief en bewegend naar huis te toeren šŸ™‚

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.