Zonnepanelen collectief Gennep (2.400Wp STC)

Zojuist heet van de pers het volgende huishouden wat zich meldt na de installatie van de zonnepanelen door Atama Solar geleverd via het burger-initiatief van Leo Korving.

Op dit huis zijn dinsdag j.l. 10 panelen geplaatst (Canadian Solar, 240Wp STC-vermogen (2400Wp totaal)) en op zolder is een SMA Sunnyboy 2100TL omvormer geplaatst. De orientatie van de panelen is naar het zuid-west, schaduwvrij. Een prima plaats voor duurzame decentrale opwek! En dat liet zich al direct aftikken: op deze eerste dag na het plaatsen en inbedrijfstelling is gelijk al 9,5 kWh gebakken! De monitoring zal ook gebeuren met een SMA Sunnybeam, die grafisch op de kamertafel de prestaties toont. Een deel van de installatie is via de provinciale subsidie/stimulering mogelijk gemaakt.

Dus: congratuliere! en drie-werf hoezee! Wie van de Collectief-deelnemers zal zich komende weken nog bij mij melden met foto’s, een verhaal en technische specificaties?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.