Overheid faalt wederom bij subsidie-procedure

Je had het als burger op de klompen aan kunnen voelen. Na de loterijen van de innovatieve *kuch* Stimulering Duurzame Energie (SDE) blijft ook wederom vandaag 2 juli de site van AgentschapNL in gebreke….

Vele meldingen van niet kunnen doorlopen van de aanvragen, noch correcte DigiD verwerking, of gewoon botweg… NIETS getoond krijgen behalve ‘HTTP 503’ meldingen. Wederom een organisatie die onderschat heeft dat er een piekbelasting is (en zo ja: op redelijke wijze ingeschat naar aanleiding van ervaringscijfers van de SDE van voorgaande jaren). En vanuit die prognose een adequate inrichting heeft weten te realiseren om bulk-aanvragen als vandaag goed te kunnen verwerken… Sterker nog: zojuist (20.00u) getest: website Agentschap nog steeds onbereikbaar.

Ik ben blij als ik dit paniek-voetbal zo zie, dat ik reeds voorzien ben en grotendeels buiten die tombola val. Aan hen (de burgers) die dit lot is overkomen: heel veel sterkte. En… ga 12 september a.s. een goed gerichte protest-stem uitbrengen om vervolg van dit soort perikelen tegen te gaan.

EĆ©n gedachte over & ldquo; Overheid faalt wederom bij subsidie-procedure & rdquo;

  • en dan te bedenken dat het zonder die subsidie ook prima te doen is gezien de huidige prijzen. Ook in de gemeente gaan er weer een aantal (chinese) installaties bijkomen, met of zonder subsidie šŸ™‚

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.