Enexis komt langs

Vandaag is Enexis, mijn netwerkbeheerder, langsgekomen om de meterstanden te noteren voor elektriciteit en gas.

Gas 5348 m³ (in 2010, 17 oktober was deze 4866 m³)

Jaarverbruik aardgas : 482 m³, dus ik moet in elk geval in het laagste capaciteitstarief geplaatst worden. Dit was eind september nog niet het geval, waarbij ik reeds aan Greenchoice dit teruggekoppeld heb. Ik hou het in de gaten, het is toch weer een tiental euro op jaarbasis! Ik weet zelf nog niet of dit nu over 2011 terug geschonken wordt, of pas volgend jaar 2013… maar ik hou ze in de gaten, die smiechten 😉

Overigens, ik draai de Atag Qsolar nog steeds ‘zonder gas’ en douche dagelijks heerlijk warm voor ik naar het werk vertrek. En bij thuiskomst, klik ik de elektrische kachel aan, aangezien ik rigoreus overschot aan elektriciteit heb vanuit de zonnepanelen (en eventueel gedonder met 22 eurocent of 6 eurocent per kWh vergoed te krijgen). Maar daarover volgt meer zodra Greenchoice de betalingen heeft verricht. Later deze week meer daarover.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.