Doel 2013: duurzame inzet voor Duchenne onderzoek

September 2013 wordt de jaarlijkse ‘Duchenne Heroes’ verreden: een mountainbike-marathon van 7 dagen, 700km en 4 landen. De teams rijden voor het goede doel: Duchenne Parents Project, waarbij sponsorgelden geheel aan onderzoek naar de spierziekte Duchenne ten goede komt.

Ikzelf neem deel hieraan met Erwin Vinck, en we starten onze voorbereidingen. Echter, ook sponsoring is broodnodig en daarbij kunnen bedrijven en particulieren ons helpen. Voor meer informatie, surf snel naaar www.demaasverbindt.nl voor details over het team, de ziekte en uw bijdrage hierin. Helpt u ons, dan helpen we samen het onderzoek naar een medicijn die Duchenne de wereld uit trapt!

0 gedachten over “Doel 2013: duurzame inzet voor Duchenne onderzoek

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.