Doel 2013: duurzame inzet voor Duchenne onderzoek

September 2013 wordt de jaarlijkse ‘Duchenne Heroes’ verreden: een mountainbike-marathon van 7 dagen, 700km en 4 landen. De teams rijden voor het goede doel: Duchenne Parents Project, waarbij sponsorgelden geheel aan onderzoek naar de spierziekte Duchenne ten goede komt.

Ikzelf neem deel hieraan met Erwin Vinck, en we starten onze voorbereidingen. Echter, ook sponsoring is broodnodig en daarbij kunnen bedrijven en particulieren ons helpen. Voor meer informatie, surf snel naaar www.demaasverbindt.nl voor details over het team, de ziekte en uw bijdrage hierin. Helpt u ons, dan helpen we samen het onderzoek naar een medicijn die Duchenne de wereld uit trapt!

4 Comments

  1. De tussenstand: medio begin april is voor mijn team (De Maas Verbindt) reeds meer dan EUR 5.800 ingezameld en gedoneerd. Er is nog meer nodig, dus heeft u nog niet gedoneerd, of wilt u als bedrijf ludieke acties mee organiseren: steun ons! Meer informatie is op de team-website te vinden: http://www.demaasverbindt.nl MAAK HET VERSCHIL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *