Energiepark ‘De Brem’ hoopt op uitzondering

logo_gennep Krant ‘De Gelderlander’ laat in een kort artikel weten dat energiepark ‘De Brem’ hoopt op een uitzonderingspositie. Want aldus de initiatiefnemers zouden fiscale vrijstellingen in de Green Deal geregeld moeten worden om dit park levensvatbaar te houden. En dat is niet gelukt, waarvan akte (iets waar ik persoonlijk al een hard hoofd in had met de vele ‘too good to be true’ aannames in plaats van feitelijke (wettelijk toegestane) constructies.
Enige wat de initiatiefnemers tot dus hebben bereikt is gratis publiciteit voor hun politieke partijen in aanloop naar de verkiezingen in 2014. En ongetwijfeld een paar uitstapjes op kosten van de burger naar Duitse zonnestroomparken in de omgeving (zoals in Weeze), waar Duitsland een heel ander duurzaam regime heeft gevoerd. Toch maar eens tijd om te gaan WOBben šŸ˜‰ want communicatief blijft de website nog in alle stilte verhuld over de actuele stand van zaken danwel inzicht geven van de gemaakte stappen en resultaten.

Bron: de Gelderlander

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.