Stekker uit duurzaam energiepark “De Brem”

logo_gennepHet is bekend geworden dat Gennep geen indrukwekkend solar-park gaat ontwikkelen. Bij de aftrap heb ik al kritisch vragen gesteld, en afgelopen maanden heb ik geregeld verzocht een statusupdate of een mailing naar de geïnteresseerden uit te doen (zoals eerder in de aftrap in april dit jaar eerder is toegezegd).  Helaas bleef hier elke vorm aan terugkoppeling stil, hetgeen mogelijk al een voorbode is/was van wat we nu weten.

Ook op de website www.energiebrem.nl blijft dit nieuws (angstvallig?) nog niet (dinsdag 26 nov. 23:23u PM CET) vermeld te worden, alleen op Facebook pagina ervan prijkt een snel ‘Twitter’ bericht van VVD-er Rodoe.

Al met al, we gaan in 2014 kijken welke partijen het hardste ‘op hun borst gaan kloppen’ omdat ze ‘groen/duurzaam’ bezig zijn geweest maar niets hebben kunnen realiseren hierin… (VVD, PVDA, maar ook de coalitie binnen B&W Gennep zijn hierop aan te spreken zoals D’66, KERN, CDA : duurzaamheid is partij-overschreidend). Want gedenk de 16 miljoen Euro Essent-gelden die al verdampt zijn door de ambtenarij en de speeltjes, waar de burger (nog)niets voor teruggekregen heeft: geen duurzame energie-borging, geen bredere werkgelegenheid in de regio etcetera.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.