Enexis en PIR update

Vandaag rechtsbijstand ingeschakeld om Enexis juridisch te benaderen door het door hen gevoerde beleid op een sector-afspraak gebundeld in een netcode die volgens hen boven de wetgeving staat en ondanks mijn vooraf geuitte bezwaren toch mijn duurzame energie installatie vast te leggen in PIR op basis van schatting (dus : gokken, gissen is missen).

Want op 24 december j.l. ontving ik een dikke envelop met begeleidend schrijven en een kopie van de netcode waarmee Enexis zwaait. Uiteraard is de netcode niet meer (of minder) dan een sector-afspraak en valt juist ONDER de nederlandse wetgeving i.p.v. erboven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.