Gazelle Luzern Plus gestolen

gazelle-luzern-plus-1okt2011
Klik op de foto voor een vergrootte weergave

Zojuist aangifte via internet gedaan van fietsdiefstal in Boxmeer (het treinstation).

De Gazelle Luzern is dus niet meer in mijn bezit, ongevraagd ontnomen door een onverlaat. Zonder restanten van slot of andere onderdelen. Kennelijk is de Axa Defender en bijbehorend gehard stalen ketting die door het voorwiel en de stalling geregen naar het ringslot liep niet bestand gebleken tegen (fors) geweld. Foto van de metallic grijs/donkerblauwe herenfiets met zwarte alu spatborden is bij deze hierboven te zien. Kenmerkend zijn ook de zwarte velgen met grijze tekstopdruk en de dikke ballonbanden. Ook is een dun zadel van een mountainbike er op geplaatst, met op de neus van het zadel aan weerszijden 2 slijtage-plekken. Sticker op het achterspatbord is een oranje kleur van leverancier BikeLife.

Mocht je in de regio van Boxmeer en omgeving deze fiets tegen komen, dit zijn enkele kenmerken:

Merk: Gazelle
Model: Luzern Plus
Bouwjaar : 2011
Framenummer: GZ5718869
locatie framenummer:  links onder ter hoogte van de standaard, goed leesbaar
Axa Defender slotnummer: 999-0528-0194-2703-11
Datum constatering diefstal: 4 oktober 2014, 11.30u

Inmiddels heeft de politie mijn aangifte ontvangen, en heb ik ook mijn verzekeraar op de hoogte gebracht van dit delict.

0 thoughts on “Gazelle Luzern Plus gestolen

  • Je kan beter in Polen of verder kijken.. mijn fiets is vorig jaar ook gestolen precies hetzelfde type in blauw-wit 2011 hier in Enschede. In het begin had ik ook nog hoop of je moet echt eluk hebben maar overal gekeken nooit weer gezein terwil het toch een opvallende fiets is met deze dikke banden. Wel aangifte gedaan. Politie vind het niet belangrijk.Ik heb inmiddels een nieuw uit 2013 gekocht. Weer een Gazelle Luzern omdat deze gewoon geweldig rijdt. maar nu met diefstalverzekering voor 6 euro per maand.

  • Ik verwacht ook niet dat de fiets nog uberhaupt boven water gaat komen, ongeacht wie deze gestolen heeft. Ik kan alleen maar datgene doen dat in mijn mogelijkheden ligt. En dat is in elk geval melding maken met serienummers en kenmerken. Een kennis werkt bij een recycle-bedrijf, daar worden per definitie fietsen al niet meer aangenomen om als ‘oud ijzer’ te accepteren. Fietsenmakers kunnen serienummers bij inruil checken in een register heb ik ook begrepen. Tja… Ik ben achteraf wel blij dat ik voor die paar tientjes een verzekering heb afgesloten. Nu wachten op de afhandeling en uitbetaling ervan.

  • FYI, de verzekeraar heeft inderdaad 1 maand na melding uitbetaald op basis van de 2 originele fietssleutels, de aangifte.
    Ondanks dat heb ik toch jaren heerlijk mogen fietsen met deze Gazelle, gewonnen via “Fietsen scoort”.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.