Renault Zoe update week 46

IMG_0582 Deze week weer wat te vermelden rondom het elektrisch rijden met de Renault Zoe. Naast FastNed applicatie en de laadpas van The New Motion maak ik ook gebruik van PlugSurfing. Dit initiatief maakt het mogelijk om internationaal met 1 pas (sleutelhanger) te laden bij openbare punten.

Via de website moet je wel eerst aan je eigen account een bankrekening voor incasso koppelen en een verificatie worden uitgevoerd met een betaling (ik heb dit voor mijn Triodos rekening en iDeal uitgevoerd). De token zelf om te identificeren is onderweg naar ik heb begrepen (aanschaf van deze sleutelhanger met RFID chip is een schappelijke EUR 8,95). Mocht ik deze de komende week ontvangen, dan zal ik zeker eens over de grens gaan en in Duitsland een paar laadpunten bezoeken om te testen.

Qua koude merk ik nu wel dat de actieradius afneemt, maar mijn auto staat vooralsnog buiten geparkeerd tijdens het laden. Zodra ik mijn sportmotor heb verkocht komt er meer ruimte in de garage en is de planning de auto binnen te stallen en te laden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.