2015 nadert…

logo-Duchenne-Parent-Project
Sponsor mij in strijd tegen Duchenne

Bijna een jaar weer voorbij, met vele artikelen over en rondom duurzaamheid. Ook een jaar waarin ik trotse eigenaar van een volledig elektrische auto ben geworden, na ca. 4 jaar (hardnekkig) forensen van/naar het werk met behulp van een brak regionaal OV-netwerk.

Ik heb al genoteerd om standen van de Atag Qsolar en de meterstanden van gas vast te leggen op 31 december a.s.

Ook moet ik even in de gaten houden hoe de logging van de zonnestroompanelen dit jaar met de jaarwisseling omgaat. Vorig jaar stond mij iets bij dat ik hiervoor handmatig een actie in de database moest uitvoeren waarna de logging weer vlekkeloos verder ging na bijwerken van gemeten opbrengsten.

Verder heb ik genoeg voornemens voor 2015. Zo zal ik mij wederom inzetten voor een medicijn dat de progressieve spierziekte van Duchenne de wereld uit getrapt wordt, door deelname aan Duchenne Heroes 2015. Uw steun is daarbij eveneens van harte welkom!

Meer hierover kunt u lezen op www.duchenneheroes.nl  , www.duchennepp.nl  en de team-website www.demaasverbindt.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.