Terugroepactie Renault Zoe

Zojuist via een vriend vernomen dat in de MyRenault pagina opeens een melding stond inzake een oproep om contact op te nemen met de dealer.

Renault heeft een mogelijkheid van slecht passende achterste gedeelte van de voorste wielkast liner, die kan leiden tot wrijving van de remslang gedetecteerd, en leiden tot ontsteking van een waarschuwing of zelfs LED een vermindering van de remwerking. Dit incident is waarschijnlijk om je risico’s te nemen, dat Renault wil vermijden. De operatie omvat het bewaken van de positie van de wielkast liner, en indien nodig, vervang de remleidingen.

Ik heb mijn account gecontroleerd, en ook mijn auto blijkt in aanmerking te komen voor deze (preventieve) controle en herstel-actie.

Tot nu toe (meer dan 40.000km gereden) zijn storingen/waarschuwingen rondom de remmen nog niet opgetreden. Maar… better safe than sorry!

Dus rijd je een Renault Zoe, controleer via je account of je auto voor inspectie in aanmerking komt

0 thoughts on “Terugroepactie Renault Zoe

  • Vrijdag 18 maart j.l. bij de dealer in Eindhoven geweest. Na een visuele inspectie is er niets naar voren gekomen wat aanpassen noodzakelijk maakt volgens de in de terugroepactie omschreven mankement.

  • Vandaag post ontvangen van Renault Frankrijk rondom deze actie. Aangezien ik al de controle heb uitgevoerd, krijgen ze (Renault Frankrijk) van mij hierover bericht (er zit een port-vrije retourenveloppe bijgesloten. Goed geregeld!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.