Greenchoice saldering

Begin September had ik voorlopige meterstanden voor de elektriciteit en het aardgas doorgeven. Bizar genoeg, nog steeds geen email ontvangen met verzoek van het doorgeven van de standen voor de nota/jaaropgave. Echter wel een enquete, waarin hiernaar gevraagd werd…

Al met al, op 25 September alsnog de definitieve standen (nogmaals) doorgegeven, en nu in afwachting op de verrekening.

Ik ben vooral benieuwd hoe men (Greenchoice) de tariefswijziging in maart 2016 hierin heeft opgesplists en verrekend.

Wordt vervolgd…

One Reply to “Greenchoice saldering”

  1. Ik heb nog telefonisch contact gehad met Greenchoice. Men wist mij te melden dat ik begin januari 2017 de nieuwe afrekening/verrekening ontvang. Dus nog even geduld… maar voor zover ik zie wordt 2016 een zeer mooi jaar om te salderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *