E-parade Guinness book of records

Vandaag heb ik deelgenomen aan het evenement ‘E-parade 2017’ op de automotive campus in Helmond/Eindhoven. Samen met vele bestuurders van volledig elektrische voertuigen een poging doen om het record uit Berlijn naar Nederland te halen.

Rond 8.00u vertrokken in een glanzende auto en naar een verzamelplek gereden. Al snel kwamen ook andere bestuurders van een Zoƫ aangereden. Na een kennismaking op weg naar de campus. Daar werden alle voertuigen ordelijk geparkeerd, en bij uitstappen kwam al een medewerker van mijn dealer Auto Arend Eindhoven mij tegemoet. Hij overhandigde mij een door de dealer geregelde lunchpakket (fruit, muffin, krentenbol, 2 heerlijk belegde broodjes en een Twix) en een kleine geste (in Renault geel een pakket met badolie). Super!
Tegen 11.00u vertrok de hele kolonne van de campus naar de A270 en begon het traject voor de recordpoging. Al met al: de poging is geslaagd en er staan 746 voertuigen geboekt op het nieuwe record!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.