FastNed A73 stations nu voorzien van 43kW AC-laders

Zojuist een Twitter bericht ontvangen, en onder andere de 2 laad-stations van FastNed gelegen aan de A73 zijn nu vervangen. Er kon eerst met 22kW AC snelgeladen worden, nu is het mogelijk om met de volle 43kW AC de accu’s vol te krijgen!

Hulde, drie-werf hoezee voor Fastned, want in de omgeving zijn weinig snelladende oplossingen te vinden. Veelal beknibbeld het netwerkbedrijf, de gemeente of het initiatief en zet er traagladende 11kW punten neer. Iets wat niet echt werkzaam en gastvrij geheten mag worden als je op je laatste elektronen op doortocht bent (en eerdere laadpunten gekaapt zijn door hybride of normale auto’s).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.