FastNed A73 stations nu voorzien van 43kW AC-laders

Zojuist een Twitter bericht ontvangen, en onder andere de 2 laad-stations van FastNed gelegen aan de A73 zijn nu vervangen. Er kon eerst met 22kW AC snelgeladen worden, nu is het mogelijk om met de volle 43kW AC de accu’s vol te krijgen!

Hulde, drie-werf hoezee voor Fastned, want in de omgeving zijn weinig snelladende oplossingen te vinden. Veelal beknibbeld het netwerkbedrijf, de gemeente of het initiatief en zet er traagladende 11kW punten neer. Iets wat niet echt werkzaam en gastvrij geheten mag worden als je op je laatste elektronen op doortocht bent (en eerdere laadpunten gekaapt zijn door hybride of normale auto’s).

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.