Zomerbanden shuffle op de Zoe

Zoe weer op zomerbanden

Gisteren, 25 februari, in de namiddag de winterbanden maar verwisseld voor de zomerbanden (Michelin E-V). Het ziet er niet naar uit dat de winterbanden nog langer noodzakelijk zullen zijn, en met de hoge temperaturen wil ik voorkomen dat ik versneld deze banden juist ga oprijden.

Sinds december zijn er weer ca. 5.000km bijgekomen voor de winterbanden, waardoor de teller voor de Conti’s nu rond de 38.000km staat.

De zomerbanden (Michelin E-V) zien er al aardig opgereden uit, maar hebben op de loopvlakken nog meer als voldoende profiel boven de slijtage indicatoren. Misschien is dit jaar de laatste wissel waarna de zomerbanden mogelijk vervangen gaan worden. Maar nu maar genieten van lichtlopende wielen en een extra range op de 22 kWh accu. Helaas, over de accu-upgrade blijft alles nog in het ongewisse vanuit Renault Nederland/RCI.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.