BUVA SolidSeal renovatie hergebruik

Detail van de restanten Buva Solid Seal renovatie. Een betere afsluiting tussen hal en kruipruimte kan ik bijna niet bedenken.

Na montage van enkele tochtstrippen zoals jullie hebben kunnen lezen, zijn er ook nog restanten overgebleven. Zonde om weg te gooien, maar wat moet je er mee? Tot ik in de hal het luik voor toegang naar de kruipruimte tegen kwam. Daar lag een hard-houten plaat op een frame, met als afdichting/demping een paar restantjes vloertapijt.

Dus… met een snelle passing bleken de restanten Solid Seal Renovatie daar mooi in te passen. Even netjes op maat gemaakt en zonder verlijmen/nieten deze geplaatst. Luik er op, en klaar!

 

Gaat het koude tegen? Gaat het lang mee? Hoeveel gasbesparing zal eventueel mogelijk zijn? Allemaal vragen waar ik nog geen antwoord op kan geven. Maar: alle beetjes helpen, zeker als je restanten kan hergebruiken.

Eén gedachte over & ldquo; BUVA SolidSeal renovatie hergebruik & rdquo;

  • Zo is dat Niels, alle beetjes helpen.
    Ik ga aan de slag met het energielabel. Dank je voor die tip.
    Hopelijk helpen ook daar alle beetjes.
    Groet,
    Peter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.