3 juli sessie Kantelen

jan_rotmans_roland_van_den_herikVandaag ben ik als een van de gegadigden uitgenodigd en gastvrij ontvangen in het gemeentehuis in Reuver, waar Jan Rotmans samen met zijn kantel-team allen verzamelden.

In totaal waren er circa 20 mensen uit de 7 noord-limburgse gemeenten bijeengekomen, vanuit diverse achtergronden (zelfstandigen, middenstand, politiek, burger). Gedurende drie uur is er openlijk gesproken en gedacht over de regio, de kenmerken die ons bindt, de uitdagingen die we zien op een grote diversiteit aan thema’s.

Uiteindelijk zijn er 4 thema’s benoemd, waarbij ik voor mijn persoonlijke uitdaging een niet-alledaags thema gekozen heb. Ik laat me even hier niet over uit in details over de benoemde thema’s, aangezien alle ideeën nog in pril stadium van ontwikkeling zijn. Wel geeft het mij energie dat er gelijken elkaar gevonden hebben! En dat is een positief teken! Verwachting is in elk geval dat we circa 4 keer per jaar bij elkaar komen en uiteindelijk een advies aan de 7 gemeenten kunnen presenteren.

Wordt vervolgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.