Eerste laad-actie met Plugsurfing gestart

IMG_0582 De afgelopen week een eerste laad-actie gestart middels de Plugsurfing RFID token/sleutel. Plugsurfing zorgt er voor dat in grote delen van Europa, en voor mij vooral Duitsland, er met 1 pas getankt en betaald kan worden. Ik wil deze nog in Duitsland zelf testen, maar dat is er nog niet van gekomen.

Wel is de Plugsurfing token nu toegepast op een laadpaal gelegen aan de Zwerfheide te Gennep (terrein van Dichterbij). En nadat de auto aangesloten was, kon ik inderdaad de laadsessie er mee starten. Wat de exacte kosten zijn, dat zal ik een dezer dagen wel zien en terugkoppelen.

plugsurf-token

De Plugsurfing token/RFID

 

Verder rijdt de Zoe heerlijk, en staan er inmiddels 14.000km op de teller. Hoofdzakelijk woon-werkverkeer van en naar Eindhoven (100 km/dag). Ik zal dus mijn accu-huur contract moeten aanpassen, want die staat op 15.000 km/jaar.

2 thoughts on “Eerste laad-actie met Plugsurfing gestart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.