60.000km beurt voor de Zoe

Zoe-Advanti-NepaAfgelopen vrijdag, 28 oktober j.l., heeft mijn Renault Zoe de 60.000km beurt ontvangen bij de dealer Arend Auto in Eindhoven. Zoals verwacht een aantal controles (o.a. remblokken), maar het enige wat vervangen is bleek een lampje van het remlicht te zijn, de ruitenwisservloeistof aangevuld, en een vers interieurfilter geplaatst. Inclusief de diverse controles en arbeidsloon goed voor een nota van EUR 148.

Verder zijn de winterbanden weer geplaatst (dus de profielcontrole was ook totaal niet spannen met 7 mm profiel). Door de kleinere banden (15 inch, 185/65 in plaats van 17 inch 205/45) kan ik direct weer merken dat ik verder kom qua actieradius nu de temperaturen langzaam aan weer tegen het vriespunt komen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.