Zoe firmware 11.341 beschikbaar

Renault heeft voor de Zoe wederom nieuwe software beschikbaar gesteld (per 18 maart j.l.), die via een SD-geheugenkaart in de auto geinstalleerd kan worden. Helaas ontbreekt wederom een change log of een releasenote met daarin vermeld veranderingen t.o.v. de eerdere release.

Installatie is in circa 30 minuten gebeurd, en je kan vanuit de Rlink store (als je daar ingelogd bent) de software overhalen naar je SD-kaart.

Nadat je de geheugenkaart in je auto geplaatst hebt, zal bij inschakelen van het contact de installatie beginnen. Kwestie is dan om gewoon geduldig toe te kijken.

This slideshow requires JavaScript.

Al met al een half uurtje werk, waarvan we nog even geduld moeten hebben of (en wanneer) we iets van de aanpassingen mogen merken. Wellicht betere respons? Misschien wat zaken hersteld ‘achter de schermen’. De enige die het wel weet is Renault…

4 thoughts on “Zoe firmware 11.341 beschikbaar

  1. Niels Thijssen Post author

    Het eerste wat mij opviel, betroft vanuit het hoofd-scherm de rechterzijde van de navigatie. Er is meer informatie zichtbaar (zoals verwachtte aankomsttijd) tijdens het gebruik van navigatie.
    Zoe navigatie na update 11.341

  2. Niels Thijssen

    Tijdens hands-free bellen met een bluetooth gekoppelde telefoon, is eea ook volgens mij gewijzigd. Voorheen schakelde mijn iphone (ios 10.2.1) naar een menu waar ik 3 opties voor de luidspreker kon kiezen. Nu is deze niet zichtbaar op de iphone maar klinkt het gesprek zoals het hoort over de luidsprekers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.