Update inkoopactie hotfill MS1002

Inmiddels is het aanmeld/inschrijftermijn voor de hotfill-inkoopactie verstreken, en betalingen van de mensen zijn binnengekomen. In totaal worden er 9 hotfill-apparaten besteld, met voor sommigen een aanvullende accessoire voor de aquastop-functie erbij.

De MS1002 hotfill

De MS1002 hotfill

Momenteel nemen we contact op met de leverancier, om de order te bevestigen en de betaling even af te stemmen.

Zodra alles besteld is, en we het pakket hotfills ontvangen hebben kunnen we verder. Mensen die besteld hebben zullen in elk geval een bericht ontvangen zodra we de order ontvangen hebben, en zodra we deze met de post verzonden hebben.

Wordt duurzaam vervolgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.