Inkoopactie MS 1002 hotfill succesvol

De MS1002 hotfill

De MS1002 hotfill

Inmiddels kunnen we (Sander en Niels) terugkijken op een geslaagde inkoopactie voor de MS1002 hotfill apparatuur. De pakketten zijn zeer vlot bezorgd door de koeriersdienst vanuit Duitsland, en de verpakking en controle is ook goed verlopen. Zaterdagochtend 9.00u zijn de 8 pakketten bij het postagentschap in Gennep afgeleverd, en hebben de deelnemers hun track-and-trace code per email mogen ontvangen. In totaal hebben we een bestelling van 10 hotfill-apparaten geplaatst, met voor een aantal een extra slangenset voor de aquastop. Verwachting is dat maandag of dinsdag a.s. de eerste pakketten door de postbode bezorgd gaan worden. Bij deze willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om de leverancier heel hartelijk te bedanken voor hun perfecte samenwerking en communicatie.

Hartelijk dank/ herzlich Dank SolarSparShop !!!

One thought on “Inkoopactie MS 1002 hotfill succesvol

  1. Niels Post author

    @Johan: helaas, ik heb op korte termijn geen plannen om een inkoop-actie opnieuw te organiseren. Maar wellicht kunt u op een forum (Tweakers.net of andere sites) een oproep plaatsen en kijken of er meer animo voor is? eventuele details/werkwijze kan ik wel toezenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.