Mozilla Firefox release 3.5 has been released!

Vandaag is de concurrerende webbrowser Mozilla Firefox release 3.5 vrijgegeven voor het publiek! Deze open-source webbrowser is zojuist op mijn (zakelijke) laptop geinstalleerd, en zal spoedig ook op mijn Linux-prive laptop zijn plaats innemen! Uiteraard zijn er weer vele verbeteringen aan toegevoegd, zoals private browsing, en nog vele andere leuke aanvullingen. Naast de noodzakelijke verbeteringen met oog op beveiliging. En omdat een film meer zegt dan 1000 woorden, hier een versnelde introductie van release 3.5: Downloaden van de browser kan HIER gebeuren

One thought on “Mozilla Firefox release 3.5 has been released!

  1. sander

    ik heb hem ook draaien, stukken sneller dan de 3.0 versie
    Ik ben ook van 3.0 naar 2.0 gegaan, mede door de traagheid van de browser

    deze lijkt weer op de oude versie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.