GroenLinks wil vrijstelling voor mini-windmolens

energie_ball

Groenlinks weer in de bocht: ze willen een vereenvoudiging van regels en richtlijnen om de mini-windmolen te bevorderen in bewoonde gebieden. Leuk initiatief dames en heren GroenLinks…. maar tjemig… zit politiek Den Haag weer keiharde feiten te negeren? Zorg als je dan toch constructief duurzaamwil vernieuwen dat die f#cking bezwaarprocedures van omwonenden tegen de echte windmolens eens geslecht wordt….

Zoals al eerder aangegeven brengt eenzelfde investering in zonnepanelen beduidend meer duurzame energie op, dan een mini-windmolen uberhaupt kan bewerkstelligen. Ergo van het verhaal: “slaap zacht Den Haag”

One thought on “GroenLinks wil vrijstelling voor mini-windmolens

  1. gast

    Bestaan er überhaupt wel thema’s waar GL realiteitszin aan de dag legt? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.