Zoekmachine: BP Led

Lekker he dat witte heldere scherm van Google? Tijdens surfen trof ik ook een andere zoekmachine aan BPLED. Door gebruik te maken van een zwarte/donkere layout zou ook al energiebpledbespaart blijven…

Werkt het besparen? geen idee,

Werkt het zoeken? Jawel zover ik even getest hebt, zoekt ie 🙂

In elk geval : een opvolger/alternatief voor Blackle

Zelf zweer ik bij IxQuick, die beter omgaat met de privacy van de gebruiker, in tegenstelling tot Google.En daar kun je ook een donkere achtergrond instellen. Of dergelijke alternatieven vandaag de dag veel besparen? Geen idee, het aandeel CRT (reguliere beeldbuizen) neemt aanzienlijk af, en zuinigere varianten (op basis van LCD, TFT, LED technieken) komen meer en meer een defacto standaard op de werkplek.

Meer weten? surf dan naar www.bpled.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.