Triodos en ASN zijn de eerlijkste banken

Uit onderzoek blijkt wederom dat de banken Triodos en ASN de eerlijkste banken zijn binnen de Nederlandse grenzen. Dientengevolge hebben deze banken bewust afstand gehouden van grijze zaken als wapenhandel, milieuvervuiling en mensenrechtenschending.

Nu op 22 januari a.s. de nieuwe website “Eerlijke Bankwijzer” beschikbaar komt, hoop ik dat menig consument eens met zijn/haar neus op de feiten gedrukt wordt (en hier gepast een actie aan vastknoopt).

triodos

asn-logo

Zelf heb ik na ca. 30 jaar de Rabobank vaarwel gezegd, en mijn betaalrekening en spaarrekening overgezet naar de Triodos bank. Tot op heden: geen spijt, totaal geen spijt hiervan! Het overhuizen/overstappen ging vlot en zonder problemen middels de Overstap-service die de banken faciliteren.

Na wat kleine aanpassingen van mijn kant (ik heb zelf mijn rekeningafschriften nagelopen, en waar nodig instanties geinformeerd over het gewijzigd bankrekeningnummer) was de overstap in circa 1 a 2 maanden voltooid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.