Afzuigpunten ventilatie gereinigd

Deze week een klein beetje voorbereiding getroffen voor het inregelen van de mechanische ventilatie: de afzuigpunten reinigen. Zo te zien was het ook ‘hard’ nodig, en kwam er genoeg stof vanaf. Voor de zolder (waar de wasmachine staat) ga ik nog een afzuigpunt plaatsen (die zat oorspronkelijk wel op de StorkAir unit, maar ben ik vergeten over te plaatsen naar de Itho Ecofan). Na wat zoeken blijkt dat men hier afzuigpunten van StorkAIr (STK 1-100/125) heeft benut, dus die ga ik eerst eens op de kop tikken. Dan heb je tenminste zeven standen om te regelen 🙂

Wat ik dus weer van mijn to-do lijstje kan afstrepen is jaarlijks/2-jaarlijks het reinigen van deze afzuigpunten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.