Zonneboiler-epidemie

Tijdens mijn fietstocht, reed ik langs de Brabantweg en zag een tiental woningen opeens voorzien zijn van zonneboilers: grote, donkerblauw/zwarte platen ingebouwd in het dakoppervlak tussen de dakpannen. Zover ik weet zijn een groot deel van die straat (Zwaluwstraat gok ik zo) particulier bezit (al sluit ik deze seriematige installatie niet uit dat deze toebehoort aan een woningbouwvereniging).

In elk geval: complimenten voor deze installaties!!

Ik zal later nog foto’s hiervan toevoegen.
Grotere kaart weergeven

Bijgaand een aantal van de woningen, nu voorzien van zonneboilers. Het is nog onbekend of dit puur voor tapwater betreft, of eveneens ingezet wordt voor centrale verwarming. Mijn vermoeden rijst dat het louter tapwater-ondersteuning betreft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.