Greenchoice betaalt uit

Gisteren een enveloppe van GreenChoice ontvangen: de verrekening van teruglevering van mijn zonnestroom!

Er gaat weer een ruime €85 betaald worden aan mij als klant die energie teruglevert. Gezien de vorige aangifte (eind december) tot begin mei 2010, is dat maar nog een klein begin van wat komen gaat: dagen worden beter en langer, dus mijn zonnepanelen gaan nog flink wat duurzame kWh’s produceren. Wel heb ik in het begin van het jaar aardig wat gas verbruikt met de strenge vorst/winter die ons landje trof.

En zoals Greenchoice betaamd: een heldere en eenduidige en overzichtelijke nota van welgeteld 1 pagina!

Dus GreenChoice: ik zeg ZEKER DOEN! Eigenlijk moet je het gewoon jezelf opleggen zodra je ook zelf met duurzame energie aan de slag gaat. Dus heb je zonnestroompanelen, dan is dit bedrijf duidelijk een beter en klantvriendelijker bedrijf dan wat je zou denken of verwachten! Hulde!

One thought on “Greenchoice betaalt uit

  1. Niels

    En ja, zoals een trouw leverancier betaamt: vandaag is het bedrag op mijn rekening bijgeschreven!

    Thank you very much, Greenchoice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.