Verbruiksmeter “Cresta” in de aanbieding

crestaDe consumentenbond in samenwerking met “Kassa!” en Hardware.Info hebben een tijd terug vele verbruiksmeters getest, waarbij grote verschillen in zowel prijs als nauwkeurigheid naar voren kwamen.

In elk geval, de meter van het merk Cresta kwam positief uit het onderzoek naar voren, waarop al gelijk een hoop leveranciers/winkels deze meter niet konden aanleveren. Echter, de Gamma heeft in de folder (t/m 15 februari a.s.) deze meter van Cresta in de aanbieding voor EUR 9,99.

Erg leuk om thuis eens te onderzoeken wat je computer verbruikt, of de grote halogeen-lamp, of andere apparaten! En zo de grote verbruikers te achterhalen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.