LED verlichting woonkamer

Ik heb al eerder in mijn woning aan de tafel de verlichting aangepast door de Philips Econic LED-lampen te monteren. Deze verlichting bevalt mij erg goed qua kleurtemperatuur/sfeer.

Nu het zitgedeelte van mijn woonkamer nog verlicht is met halogeen (4x 20Watt/12V), heb ik ook deze lampen vervangen door de LED-lampen van Philips.

Bij de lokale bouwmarkt heb ik helaas maar 2 van deze Philips lampen kunnen bemachtigen, waardoor ik voorlopig even het hiermee moet ‘doen’.

Het armatuur was vrij snel vervangen, en de 2 LED-lampen gemonteerd. Simpel. Niets bijzonders.

Nu de dagen lengen, ga ik meer besparen (en lever nog meer zonnestroom terug het lichtnet in).

Wat betreft de prijsstelling van de Econic LED-lamp, nog het volgende. Het viel mij op dat deze versie enige tijd terug (bij aanschaf van de eerste 4 LED-lampen) nog voor €29 per stuk in de schappen lagen. Momenteel (eind september 2010) zie ik deze reeds voor €22 per stuk aangeboden worden, buiten de acties om! Een positief effect, zo’n daling van circa 25%!

One thought on “LED verlichting woonkamer

  1. Floris Mokveld

    mooi te zien dat Philips lampen nu ook in de bouwmarkt te koop zijn. 6 maanden geleden waren Led lampen in Roermond niet te krijgen, Philips zou er nog niet in geloven vertelde de verkopers van Tummers-Cremers mij. Ik zal binnenkort eens in de bouwmarkt kijken, hoewel ik bijna alle geschikte lampen al heb vervangen door goed functionerende Led lampen van Led-it-light de online shop die toendertijd wel leverde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.