Spinning tijdens najaar

Om de conditie optimaal te houden, ben ik aan het spinnen geslagen: lekker droog en warm binnen je energie steken en heerlijk afzien! Inmiddels heb ik de fietscomputer van de ligfiets overgezet op de spinningbike, zodat ik mijn hartslagfrequentie in de gaten kan houden. Met een periode van trainen met de Ipod/MP3-speler begon verveling toe te slaan. Dus.. op zoek naar alternatieven! Inmiddels heb ik een website gespot waar je gratis podcasts kan downloaden: heerlijke opzwepende muziek, met instructies van de trainer.

Bezoek de website trihardistpodcast.blogspot.com voor de laatste podcasts en tips (al gaat deze meer over trainen voor triathlon, al komt spinning er ook in voor!)

One thought on “Spinning tijdens najaar

  1. Niels

    Na een eerste podcast op de Ipod te hebben geplaatst, kan ik zeggen dat het lekker traint!
    Uptempo muziek, met instructies terwijl je werkt. Gevolg: de sessie van 45-55 minuten heb ik niet kunnen halen, na een half uur was ik kapot! Moet wel bekennen dat ik nog niet een bidon heb gebruikt….
    Motivatie is wel hoog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.