QSolar going full hybrid…

Vandaag officieel weer naar ‘full hybrid’ geschakeld op de Atag QSolar zonneboiler: volledig op daglicht en zonneschijn (proberen) te wonen. Enige gasverbruik wat ik dan nog ga houden tot ergens oktober dit jaar, is het weinige gas voor het fornuis.

Hoe het gaat, geen idee, maar aangezien het huis ruime ramen op het zuiden heeft is de woonkamer en keuken al vaak vlot op temperatuur. Misschien toch maar serieus de 3-4 radiatoren op badkamer en woonkamer/keuken nog door LTV-varianten (meer lamellen/platen, dus vergroot oppervlak) plaatsen, zodat met weinig zonnewarmte alles comfortabel op temperatuur blijft 🙂

Wie van andere Qsolar-bezitters draait geheel op full-hybrid (dus tapwater & CV uitgeschakeld op de control-tower)?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.