Arduino solarlogger duurtest

Ik ben al weken bezig om de code te optimaliseren, maar helaas… een aantal procedures zijn in de setup met Arduino niet 1-2-3 stabiel/’rocksolid’ te krijgen. De procedures die het betreft hebben invloed op het (dagelijks) versturen van email, alsmede de synchronisatie met de NTP-service op het internet. En dan laat ik de automatische zomer/wintertijdschakeling nog maar achterwege….

Nu ik dus wel zicht heb op de basis van een stabiele code, plain and simple het vermogen in Watt tonen, alsmede opbrengst cumulatief per dag in zowel Watt-uur als kiloWattuur ga ik die vanaf eind mei tot eind juni in een duurtest zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.