Lightbox te koop aangeboden

Nu de 9 zonnepanelen tijdelijk opgeslagen zijn in afwachting van installatie op het schuine pannendak, heb ik 9 frames (ook bekend als lightboxes) over voor zonnestroompanelen op een plat dak. Hiervan zijn er 5 nog beschikbaar voor de geïnteresseerden.

De hellingshoek van het frame bij montage van een zonnestroompaneel is 25 graden. Door de open zijkanten is er voldoende koelingsmogelijkheden. Ook handig: de ballast is te plaatsen in de gesloten bodem, waarbij je een diversiteit aan ballast kan gebruiken: 50x50x3 cm betontegels of zelfs 40×60 en 30×30 tegels. Plaatmateriaal van de frames is RVS.

alu lightbox/frames te koop, 25 graden hellingshoek

De lightbox wordt voor vaste prijs verkocht voor €20 per stuk (inclusief RVS bouten/moertjes). Gezien de afmetingen is verzenden niet mogelijk. Geinteresseerden kunnen zich melden via 06-22077226 of niels – at – renewable-energy-now.org

7 thoughts on “Lightbox te koop aangeboden

  1. Pingback: Kleine uitbreiding zonnestroominstallatie met 120Wp | SolarWebsite.nl - information and news about renewable energy, electric transport and the World Solar Challenge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.